Wie staat er achter het merk en waar staat het merk voor?

Een korte voorstel ronde: Ik ben Anne-Pia Versteeg, 28 jaar oud en wonend in Deventer. Zolang ik mij kan herinneren ontwerp en maak ik kleding, voor anderen en mijzelf. Op deze manier onderscheid ik me en zie ik er uniek en modieus gekleed uit. De barbies waren mijn eerste klanten.

 

Misschien vraag je je nu af hoe ik dan op herenkleding uitkom? Na een periode van dubben en twijfelen heb ik het besluit genomen om mijn baan als manager van een optiekzaak op te zeggen en mijn hart te volgen om voor mijzelf te beginnen. Maar met wat en hoe? Mijn vriend en ik liepen tegen het probleem aan, dat er eigenlijk nergens leuke, originele en wat apartere heren T-shirts te vinden waren. Dat was voor mij hét moment om met het maken van T-shirts voor heren te starten.

 

Ik ben begonnen met het ontwerpen en maken van verschillende heren T-shirts, totdat ik de perfecte pasvorm en stof had gevonden. En zo kwam het dat de eerste AP T-shirts gedragen konden worden. Ze werden heel positief ontvangen. Dit zorgde ervoor dat ik besloot om mijn businessplan totaal om te gooien en mij volledig te gaan focussen op (mijn) herenkleding.

 

En wat voor herenkledinglijn is het dan? Ik zou mijn T-shirts omschrijven als kleurrijk. Dit is een van de kenmerken wat ze onderscheidend maakt. Want het is niet alleen kleurrijk, de prints, pasvorm en hoge kwaliteit stoffen zijn ook kenmerken die erg belangrijk zijn. Om het beste T-shirt te ontwikkelen heb ik veel onderzoek gedaan. Zo heb ik gekeken naar hoe een T-shirt moet zitten en heb ik de pasvorm hierop aangepast. Vervolgens heb ik stoffen gezocht die goed aansluiten bij de pasvorm. Tijdens de zoektocht naar deze stoffen heb ik ook erg gelet op de kwaliteit van de stof en uiteraard de prints. Alleen het beste is goed genoeg. Uiteindelijk heeft dit alles samen geleid naar de collectie die nu online verkrijgbaar is. 
Naast de online verkoop is de collectie ook verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten.