Verzenden

 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn gratis
 • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling word verzonden?
  Zodra je bestelling is geplaatst en betaald start de productie van jouw unieke item.
  Het produceren kost ongeveer een week. Zodrat het T-shirt klaar is wordt hij direct verzonden.
  Je krijgt een berichtje als het T-shirt klaar is en verzonden wordt.
  Productietijd +/- een week
 • Wat is de levertijd?
  Hoe lang je bestelling onderweg is hangt af van PostNL. Bekijk de levertijden van PostNL om te zien wat de verwachte levertijd voor jou is.

Retourneren

 • Hoe kan ik mijn order retourneren?

  Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Anne-Pia heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

  Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur een mailtje met je gegevens naar tshirts@annepia.com  en stuur de artikelen met vermelding van je ordernummer naar het onderstaande adres:

  Anne-Pia
  Constantijn Huygensstraat 64
  7412MJ Deventer

  Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag teruggestort op je rekening. Dit duurt maximaal 30 werkdagen.

  Houd er rekening mee dat Anne-Pia retourzendingen alleen in behandeling neemt als de producten in originele staat inclusief verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. 

  Let erop dat zendingen die retour worden gestuurd zonder ons retourmail te hebben gestuurd niet door ons worden geaccepteerd. Je krijgt van ons altijd bevestiging dat we je aanvraag voor de retourzending hebben ontvangen. Wacht daarom met het retourneren van de producten totdat je deze bevestiging hebt gekregen.

  Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender. Indien de te retourneren producten niet binnen 14 dagen na het bevestigen van de retourzending middels het retourformulier in ons bezit zijn, zal er geen restitutie plaatsvinden.


Mijn bestelling

 • Waarom heb ik geen orderbevesting ontvangen?
  Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je automatisch een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres . Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam box. Stuur ons anders een e-mail.
 • Kan ik mijn bestelling nog annuleren of aanpassen?
  Na het plaatsen van je bestelling kun je deze nog annuleren of aanpassen zolang er nog niet begonnen is met de productie en deze nog niet verzonden is. 
  Neem voor meer  informatie contact op: tshirts@annepia.com

Betalingen

 • Welke betalingen worden geaccepteerd?
  Je kunt betalen via IDeal 

Producten

 • Van welk materiaal zijn de kledingstukken gemaakt?

  De samenstelling van de stof kan verschillen per T-shirt.  Deze  staat aan gegeven bij het  product.

  Er  word  altijd gezocht naar de beste  stofsamenstelling  en dan het liefste katoen  voor het draagcomfort.
 • Hoe kan ik mijn T-shirt het beste wassen?

  Aangeraden word om de T-shirts niet warmer te wassen dan 30 graden. Het gebruik van de droger word afgeraden. Het advies  kan  afwijken.  Check voor de exacte info het waslabel wat in  de zijnaad van  het T-shirt zit.

 • Een T-shirt in mijn maat is niet meer beschikbaar, komt deze snel nog weer online?

  Neem in  dit geval  even contact op per mail: tshirts@annepia.com.
  De T-shirts worden speciaal voor jou gemaakt. Het kan dus maar zo zijn dat er nog  genoeg stof is om je T-shirt  te maken.